Δώρο Navigator


«Βλέπετε μὴ τις ὑμᾶς ἔσταισυλαγωγῶν διὰ τῆς φιλοσοφίας καὶ κενῆς ἀπάτης...» (Κολ. 2, 8).

Προσέχετε μήπως σᾶς ἐξαπατήσει κανείς μὲ τὴν ψευδοφιλοσοφία καὶ μὲ κούφια ἀπατηλὰ πράγματα.

Σε μια εποχή που είναι τόσο έντονος ο αποπροσανατολισμός, που φτάνουμε σαν κοινωνία ακόμα και να νομιμοποιούμε την διαφθορά και κάθε κακό, εσύ πρόσεχε, μας λέει ο απόστολος Παύλος. Πρόσεχε να μην σε παρασύρει και σε ξεγελάσει και σε εξαπατήσει «ο συλαγωγῶν». Αυτός που πλανά την οικουμένη...

Πρόσεχε να κρατάς σταθερή την πορεία σου, αυτή που σου χάραξε ο Κύριος. Στα ταξίδια σου χρησιμοποιείς πλοηγό (navigator) για να μη χάνεσαι, γιατί καθοδηγείται από δορυφόρους στον ουρανό. Και στο ταξίδι της ζωής σου να χρησιμοποιείς την συνείδησή σου, φωτισμένη και καθοδηγούμενη πάντα από τον ουρανό!

Κι αν τα μηχανήματα συχνά μπερδεύονται και κάνουν λάθη, ο Πλοηγός, ο Κύριος, δεν κάνει λάθος ποτέ! Γιατί σ’ αυτόν «κατοικεῖ πᾶν τὸ πλήρωμα τῆς θεότητος σωματικῶς» (Κολ. 2, 9). Γιατί αυτός είναι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή. Δρόμος και Προορισμός μαζί, Οδηγός και Συνοδοιπόρος!

Τη νέα χρονιά που ξεκινά, μην αφήσεις να σου κλέβουν το χρόνο, τα όνειρα και τη ζωή σου, τα κάθε λογής απατηλά πράγματα. Δέξου σαν δώρο τον Αιώνιο Πλοηγό και βάλε τη ζωή σου στο δικό Του δρόμο, στη δική Του πορεία. Και προχώρα! Και πρόσεχε...

πΒασίλεος  

 

 

 

Ι. Ν. Αγίας Κυριακής Αμφιθέας-Παλαιού Φαλήρου
Λ. Αμφιθέας 60, 175 64 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡO
τηλ: 2109419643 fax: 2109416425
Website: www.inak.gr e-mail: mail@inak.gr 

 

Σε μια εποχή όπου η επικοινωνία έχει γίνει τόσο εύκολη αλλά συχνά τόσο κενή, η «Αγία Κυριακή» θέλει να της δώσει μια άλλη διάσταση και ένα άλλο περιεχόμενο. Στείλε την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (δική σου ή φίλων σου) στο «Έχεις Μήνυμα» και γίνε μέτοχός της. Aν δεν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα πατήστε .

Powered by AcyMailing